Inbraak Beveiliging, Netwerk Verbindingen en Comfort.

 

Dat is waar Wireconnect.nl voor staat. 

Het beveiligingen van uw dierbare en/of kostbare spullen, De klant een veilig gevoel geven. Op het gebied van electronische inbraak beveiliging/observatie zijn er verschillende mogelijkheden die toegepast kunnen worden of een combinatie daarvan. 

 

Naast inbraak beveiliging zijn we ook actief op het gebied van het aanleggen van data netwerken, Zowel bedraad als draadloos. Van enkele aansluitingen in een woning tot gebouwen met honderden aansluitingen. Koppelingen tussen gebouwen zowel met koperbekabeling, glasvezelkabel of een straal verbinding. Tevens kunnen we het door ons nieuw aangelegde netwerk ook certificeren. 

 

Toegangscontrole kun je eigenlijk ook onder het kopje beveiliging beschouwen, omdat het een stukje veiligheid geeft tot wie er toegang heeft tot een woning, gebouw, verdieping of ruimte. Tevens kunnen sommige systemen ook als aanwezigheid controle functioneren. Bijvoorbeeld bij calamiteiten, Wie zijn er in het gebouw. Dit kan op basis van passen, druppels, vingerscanners, gezichtsherkenning etc.

 

Ook voorzien we u graag van een stukje gemak, niet alleen via het inbraakdetectie systeem, Waarmee u al eenvoudig lampen aan/uit schakeld of bijvoorbeeld een roldeur op afstand open/dicht stuurt. Ook uw verdere verlichting en apparaten kun u eenvoudig bedienen vanaf uw smartphone. Krijg eenvoudig inzicht in je stroomverbruik. Hoeveel verbruikt uw wasmachine eigenlijk per wasbeurt? of vergeten uit te zetten? Dan kan dat alsnog op afstand. Laat lampen schakelen alsof je thuis bent. 

 

Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

neem gerust contact op via email, whatsapp of gewoon via de telefoon. We staan uw graag te woord.

 

Mvg Danny Dekker