Uw eigen server hosten via Wireconnect

Als u uw eigen server wilt hosten bent u bij Wireconnect van harte welkom. Een eigen server hosten geeft veel voordelen. Zo bent u niet afhankelijk van andere gebruikers die de server samen met u delen. Dit kan namelijk een behoorlijk invloed hebben op de prestaties van uw website. Bij Wireconnect staan we daarom graag voor u klaar.

We leveren een snelle service en zijn daarnaast 24/7 bereikbaar. Door onze ruime ervaring kunnen we u altijd voorzien van de juiste ondersteuning en begeleiding. Uw eigen server hosten kan een aantal redenen hebben. In de eerste plaats kan het zijn dat uw huidige website te groot of complex is geworden voor het hostingpakket dat u heeft. Daardoor wordt de website traag en kan het installeren van applicaties of het up- en downloaden van elementen problemen geven.

Nog een reden waarom veel mensen ervoor kiezen om hun eigen server te hosten, is dat ze niet in willen leveren op de website prestaties. Dit kan op de lange of korte termijn zelfs schadelijk zijn voor uw online onderneming. Als u wilt dat uw website niet beïnvloed wordt door het gedrag van andere gebruikers, is het goed om te kiezen voor een dedicated server. De snelheid van uw website en de capaciteit van de processor lopen dan geen gevaar.

De voordelen van een eigen server hosten

Als u uw eigen server wilt hosten via Wireconnect kunt u de server precies zo inrichten als u dat wilt. Dat betekent dat software geheel aangepast kan worden aan de wensen en behoeften van uw website. Een eigen server hosten via Wireconnect geeft u tevens de zekerheid van een uitstekende technische ondersteuning. Doordat we werkzaam zijn in een klein team, kunnen we de lijnen altijd kort houden. Informatie kan op deze manier snel en efficiënt overgebracht worden waardoor er direct actie ondernomen kan worden.

Daarnaast kunt u bij Wireconnect altijd rekenen op een persoonlijke ondersteuning als u uw eigen server wilt hosten. Of dat nu gaat om een server of een VPS in NL. Ook als er zich onverhoopt wel een storing voordoet op de server bieden we de hulp die nodig is. Onze snelle storingsdienst staat dan ook altijd voor u klaar als dat nodig mocht zijn. Over het algemeen geeft een eigen server meer veiligheid en controle.

Daarnaast kunnen risico’s eenvoudig uitgesloten worden als u besluit om uw eigen server wilt hosten. U hoeft de ruimte op de server niet meer te delen met andere gebruikers. Natuurlijk is het hosten van uw eigen server ook van toepassing als u uw klanten een betrouwbare server aan wilt bieden. Wireconnect staat tevens graag voor u klaar als u zakelijk of particulier een wifi netwerk wilt laten maken.