VPS NL via Wireconnect

Als u op zoek bent naar een VPS in NL bent u bij Wireconnect aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u altijd voorzien van een waardevol advies op het gebied van een Virtual Private Server (VPS). Zeker als u in het bezit bent van een grote of gecompliceerde website die specifieke eisen stelt is het verstandig om gebruik te maken van een private server. Onze specialisten staan daarin graag voor u klaar.

Als online ondernemer is het van groot belang dat uw website 7 dagen per week en 24 uur per dag blijft draaien. In sommige gevallen, zoals bij cryptocurrency, is dit zelfs noodzakelijk om het aantal coins te kunnen laten groeien. Storingen of overbelastingen zijn daarbij absoluut niet gewenst. Een gedeelde of fysieke server is soms niet krachtig genoeg om dit op te kunnen vangen.

In het geval van VPS in NL wordt deze server opgedeeld in zelfstandig opererende servers. De kracht, het geheugen en de schijfruimte die daarbij vrijkomen, kunnen geheel worden gewijd aan uw website. Deze hoeft dus niet gedeeld te worden met andere gebruikers. Een VPS functioneert dus zelfstandig en is daardoor minder gevoelig voor storingen. Daarnaast behoudt u dezelfde mogelijkheden die u ook heeft met een dedicated server.

VPS in NL of Virtual Private Server

Naast krachtig en storingsvrij, is een VPS NL van Wireconnect ook een stuk betaalbaarder en kostenefficiënt. Daarnaast heeft u bij Wireconnect de keuze om uw VPS te laten managen. Een zogenaamde managed VPS maakt gebruik van Nederlandse servers en biedt onbeperkt dataverkeer. Dus ook als uw website onverwachts meer verkeer moet verwerken ontstaan er geen problemen.

Daarnaast wordt de VPS NL dagelijks van back-ups voorzien zodat kostbare informatie en data nooit verloren gaat. Daarnaast zorgen we ervoor dat de geïnstalleerde software up-to-date blijft. Een Virtual Private Server zorgt er tevens voor dat uw website niet traag wordt als er specifieke software geïnstalleerd moet worden. Deze kan op de server draaien zodat uw website optimaal blijft werken, ook voor uw bezoekers.

Het besturingssysteem voor een VPS van Wireconnect kan bestaan uit Linux of Windows. Waar Linux meer geschikt is voor de wat meer ervaren gebruikers, kan een Windows besturingssysteem voor een Virtual Private Server ook via een remote desktop benaderd worden. Ook als u een wifi netwerk wil maken of uw eigen server wilt hosten staan we voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.